2020park – en verdensmester i bærekraft. Velger smartere energisystem med allmy.energy

Nesten et hundre år etter at det først ble bygget som et bryggeri, står 2020park i dag frem som et pulserende næringssenter som inneholder moderne teknologi og bærekraftige løsninger. I 2005 avviklet Ringnes sin lokale produksjon av øl og mineralvann på Tou bryggeri i Stavanger.

Les mer


IOT Solutions AS er distributør av energimåler for Eastron Europe Ltd

IOT Solutions AS er distributør for Eastron Europe Ltd. Eastron er en fremtredende høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på elektriske måleinstrumenter. Med avansert teknologi, og fokus på forskning, utvikling, produksjon og salg av smarte målere og løsninger, overholder Eastron et sterkt fokus på kvalitet. Eastron har opparbeidet seg et utmerket rykte i mer enn 50 land, og har produkter som oppfyller europeiske MID B, CE og ROHS 2.0 standarder, i tillegg til ISO9001:2008 og MID D sertifisering. Eastron er kjent for pålitlighet, konkurransedyktige priser og enestående salgsstøtte. Vi tilbyr ikke bare eksisterende produkter, men også skreddersydde løsninger. Kontinuerlig forbedringer sikrer at en opprettholder en konkurransefordel i en dynamisk bransje.


Les mer


Få oversikt over ditt strømforbruk med allmy.energy

Allmy.energy AS er et datterselskap av IOT Solutions AS. Vi opplever stor etterspørsel på god rapportering av energibildet i bedrifter i hele landet. Våre kunder består av alt fra storkommuner, campingplasser og industri.

Rapporteringsverktøyet er laget med den hensikt at hele energibildet skal illustreres enkelt for kunde. I tillegg til å se strømforbruket får du også muligheten til å se hva strømprisen er. Vi har også en prisdatabase som inneholder tariffer fra samtlige netteiere i vårt langstrakte land. Dette gir deg helhetsbilde. Faktisk har noen av våre kunder spart flere hundre tusen på å gjøre fakturakontroll av nettleien i allmy.energy. Netteierne kan gjøre feil de også, og her har du mulighet til å ta kontroll selv.

Områdeprisen er forskjellig utfra hvor du bor i Norge, og skal du gjøre innvesteringsanalyse må du ta hensyn til dette. Når du ser alle priselementene sammen med forbruket ditt får du i allmy.energy muligheten til å simulere hva reduksjon i forbruk og effekt faktisk har å si for regningen.


Les mer


Vi digitaliserer campingplassen – med den nyutviklede løsningen; PowerPay

IOT Solutions tilbyr komplette løsninger for å administrere, aktivere, samt ta betalt for bruk av en rekke forskjellige devicer. Alt via skyen. En av dem er smarte strømstolper til campingplasser og marinaer.

Konseptet fungerer slik: Kunden skanner en QR-kode med telefonen sin -> bekrefter betaling -> strømmen er på. Avslutt -> betaling belastes -> beløp overføres til campingplass.
Enkelt og greit, selvbetjening i praksis.

Større og mer avanserte campingbiler/campingvogner, kombinert med flere elbiler, fører til økt strømforbruk. Et gjentagende problem på campingplasser er derfor at sikringer går. Det er med PowerPay også mulig å ta betalt for effektuttaket, noe som reduserer effekttopper og da også sjansen for at en sikring går. Campingplassen setter selv sin ønskede prismodell.


Les mer


Samarbeid fører til digitalisering av postkasser

Etter en ide fra Stansefabrikken Home har IOT Solutions, med bidrag fra Innovasjon Norge, utviklet en helt ny løsning for systempostkasser. Stansefabrikken Home og IOT Solutions har over tid samarbeidet om en løsning for digitale postkasser. Nå rulles løsningen ut. Først i rekken står det norske markedet.

Les mer


DigiFactory server

IOT Solutions har utviklet en egen DigiFactory server.
Serveren er en plattform for integrasjon av standard systemer som vedlikehold, ERP, Scada, sammen med nye løsninger basert på Internet Of Things.
Applikasjonen hjelper med:
- Reduksjon av vedlikeholdskostnader
- Optimalisering av energiforbruk
- Reduksjon av produksjonsomkostninger


Les mer


Alle bygg fra en applikasjon

IOT Solutions har utviklet et system for byggautomasjon hvor byggansvarlig kan administrere og operere byggene fra PC, Ipad eller smart telefon. Teknisk utstyr som ventilasjonsanlegg og kjølesystem kan styres direkte fra mobiltelefon eller PC eller automatisk via felles kalender. Temperatur setpunkt og operasjonsmodus kan endres direkte.

Les mer


Total energistyring

Med vår løsning får du full oversikt over hele energi område. Eksempler på dette kan være:
- Strømforbruk direkte fra strømmåler
- Egen produksjon av strøm fra solceller
- Forbruk på hver enkelt kurs
- Gjenstående energi på batteri
- Energiforbruk på fjernvarme
Systemet kan gi alarm ved uønsket eller høy forbruk og stenge energitilførsel om nødvendig.


Les mer


Vi tar ansvar

Ved å bruke våre systemer tilrettelegger man for å iverksette energieffektiviserende tiltak i din bedrift. Vi har sett at flere av våre kunder oppnår, ved selv enkle grep, en energibesparelse på opp mot 30%. I tillegg til dette er det store besparelser knyttet til å kunne fjernoperere flere bygg samtidig fra mobile enheter. Vi installerer, drifter og overvåker løsningene etter deres behov.

Les mer

Nyheter


januar 24, 2024

2020park – en verdensmester i bærekraft. Velger smartere energisystem med allmy.energy

Nesten et hundre år etter at det først ble bygget som et bryggeri, står 2020park i dag frem som et pulserende næringssenter som inneholder moderne teknologi og bærekraftige løsninger.

Les mer
januar 2, 2024

IoT Solutions inngår et nytt samarbeid: En banebrytende allianse med Eastron Europe

I en verden hvor teknologi kontinuerlig transformerer hvordan vi lever og arbeider, har IoT Solutions kunngjort et spennende nytt samarbeid med Eastron Europe, en ledende høyteknologisk produsent og leverandør av MID godkjente energimålere.

Les mer
november 30, 2023

IoT Solutions stormer frem med sine innovative løsninger

Er dette en av de mest lovende bedriftene vi for tiden har i regionen? IoT Solutions gjør seg virkelig bemerket med flere spennende produkter innen strøm og energi – og utvikler alle løsningene selv i tek-parken på Lumber med et stadig voksende team.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Få info