IoT Solutions stormer frem med sine innovative løsninger


Er dette en av de mest lovende bedriftene vi for tiden har i regionen? IoT Solutions gjør seg virkelig bemerket med flere spennende produkter innen strøm og energi – og utvikler alle løsningene selv i tek-parken på Lumber med et stadig voksende team.

IoT Solutions startet i 2016 av Børre Tharaldsen. Nå teller de 14 ansatte og har raskt etablert seg som en ledende leverandør av innovative og brukervennlige IoT-løsninger.

Pioneer av energiadministrasjon

En av deres flaggskipprodukter, allmy.energy, har revolusjonert måten bedrifter håndterer energiforbruket sitt på. Denne plattformen, utviklet av IoT Solutions’ datterselskap Allmy.energy AS, tilbyr verdifull data og innsikt som hjelper brukerne å identifisere områder for potensielle energibesparelser.

les mer >>>Ønsker du mer informasjon?

Få info