Om oss


Om IOT Solutions

IOT Solutions ble etablert i 2016 og er lokalisert i Kristiansand, Norge. Med et dedikert team på 16 ansatte har selskapet raskt blitt en ledende leverandør av innovative og brukervennlige IoT-løsninger i Norden.  

Selskapet leverer skalerbare og kostnadseffektive løsninger innen energioppfølging, energibetaling og automatisering til privat og offentlig sektor. 

Selskapets første løsning, allmy.energy, er en plattform som hjelper bedrifter og offentlige virksomheter med oppfølging av energiforbruk og energikostnader på en enkel måte for enkelt bygg såvelsom hele eiendomsporteføljer. Brukere kan enkelt identifisere energi og kostnadssluk samt beregne energi fordelingsregnskap til f.eks leietagere.   

I tillegg til allmy.energy, leverer IOT Solutions PowerPay, en betalingsløsning for strømforbruk beregnet for bruk på campingplasser, bobilplasser og båthavner/marinaer. 

Med PowerPay administrerer, aktiverer, betaler og handterer sluttbrukrne selv strømforbruk gjennom en praktisk mobilapp. 

Selskapet tilbyr også DigiFactory, en IoT løsning for automatisering og energioppfølging av produksjonsprosesser i fabrikker. 

 

IOT Solutions har også utviklet en bygg automatiseringssløsning, FutureBuilding, som legger tilrette for fjerndrift av bygg og eiendomsporteføljer.  

Med en innovativ gjeng med høy ekspertise på energi og IoT løsninger, er IOT Solutions godt posisjonert til å hjelpe bedrifter og offentlige virksomheter over hele Norge og utover.  

IOT Solutions er svært opptatt av å ha fornøyde kunder, og fokuserer på å ha en god kundedialog og lytte til deres behov. 

 

Hvis du leter etter en IOT-løsninger partner ta kontakt med oss.

kontakt