Referanser


Ice Communication Norge AS


2020park AS


Eastron Europe


Oslobygg KF

Vi ser frem til å bruke verktøyet til å effektivisere arbeidet vårt, og få enda bedre kontroll på energikostnadene. Magnhild Kallhovd Leder, Oslobygg KF

Stormberg – Kristiansand

Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. De utvikler, designer og selger tur- og sportstøy. Stormberg jobber kontinuerlig med å redusere klima- og miljøbelastning tilknyttet virksomheten. Både deres hovedkontor og lager i Kristiansand har installert vår løsning for byggautomasjon og energiovervåking. Dette har bidratt til redusert energiforbruk samt økt fokus på energieffektiviserende tiltak.

BRG

BRG er en ledene utbygger og eiendomsbesitter på Sørlandet. BRG har tatt i bruk IOT Byggautomasjon til overvåking og drift av bygninger.

Gumpen

Gumpen er Sørlandets største bilforhandler. De har en rekke butikker langs hele kysten og representerer fler bilmerker blant annet Volkswagen, Audi og Jaguar for å nevne noen. Gumpen har installert IOT Bygg Automasjon og IOT Energiovervåking system De har tatt i bruk IOT Byggautomasjon på flere forretninger.

Oksøy Eiendom

Oksøy Eiendom er en betydelig eiendomsutvikler i Kristiansand med ca. 30 næringsbygg. IOT Solutions har levert løsning for driftskontroll på bygg.

Kverneland Group

Kverneland Group er en av verdens største produsenter av landbruksutstyr. På Klepp har de en stor fabrikk for produksjon av plog. IOT Solutions har vært engasjert for utvikling og implementering av Industri 4.0.

Huntonit AS

Huntonit er et selskap i Byggma gruppen, en av Norges største produsenter av byggvarer. Huntonit er Norges ledende produsent av ferdigmalte høykvalitets trefiberplater til tak og vegg. Platene finnes i mange utførelser og design. IOT Solutions har levert løsninger for tilstandsovervåking på produksjons utstyr.

Cargill - Ewos Bergsneset

Fabrikken ligger i Balsfjord kommune i Troms. Bergneset industriområde ligger langt inne i Balsfjorden, omgitt av Lyngsalpene og andre majestetiske fjelltopper. IOT Solutions har levert sensorer og programvare for preskriptivt vedlikehold av pumper.

Mechatronics Innovation Lab (MIL)

Et verdensledende senter for innovasjon, pilotering og teknologikvalifisering innen mekatronikk og andre nærliggende fagområder. IOT Solutions har levert testbenk for vibrasjonsanalyser med maskin læring programvare.


Ønsker du mer informasjon?

Få info