Referanser


Ice Communication Norge AS

Ice er eid av Lyse AS, et norsk energi og telekomkonsern. Konsernet er heleid av 14 kommuner i Sør-Rogaland og Lyses verdiskaping går tilbake til fellesskapet. Nasjonalt har konsernet blitt en betydelig utfordrer innen fiberbasert bredbånd og mobil og leverer produkter og tjenester under merkevarene Lyse, Altibox, ice og NiceMobil. Lyse følger opp Åpenhetsloven på vegne av alle selskapene i konsernet. 

2020park AS

2020park skal bli Stavanger-regionens triveligste kontorpark som gjennom bærekraftige og innovative løsninger legger til rette for parkens innbyggere og brukere opplever trivsel og effektivitet. Funksjonelle og miljøvennlige bygg skal gi fornøyde brukere. Vår filosofi tilsier at godt innemiljø, tilrettelagte arealer, tilrettelegging for syklende, joggende og gående er suksessfaktorer som har stor påvirkning på arbeidsglede og produktivitet.

Eastron Europe

Eastron Europe Limited spesialiserer seg på innovative design og avanserte elektroniske måleinstrumenter, og gir ekspertstøtte til Storbritannia og de europeiske markedene ved å utnytte de nye høyteknologiske produksjonsfasilitetene til Eastron Electronic Company Limited i Kina. De spesialiserer seg innen FoU, produksjon og salg av smarte målere og løsninger. Med avanserte teknologier for intelligente målere har Eastron Europe utviklet mange ulike produkter med utmerket ytelse, og gir dermed kundene ulike alternativer.

Oslobygg KF

Vi ser frem til å bruke verktøyet til å effektivisere arbeidet vårt, og få enda bedre kontroll på energikostnadene. Magnhild Kallhovd Leder, Oslobygg KF

Stormberg – Kristiansand

Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. De utvikler, designer og selger tur- og sportstøy. Stormberg jobber kontinuerlig med å redusere klima- og miljøbelastning tilknyttet virksomheten. Både deres hovedkontor og lager i Kristiansand har installert vår løsning for byggautomasjon og energiovervåking. Dette har bidratt til redusert energiforbruk samt økt fokus på energieffektiviserende tiltak.

Skeie Eiendom

Skeie Eiendom utvikler tidsriktige og bærekraftige bolig- og næringsbygg av høy kvalitet. Byggene skal være tilknyttet sentrale knutepunkt og utvikles for videresalg eller utleie.

Oksøy Eiendom

Oksøy Eiendom er en betydelig eiendomsutvikler i Kristiansand med ca. 30 næringsbygg. IOT Solutions har levert løsning for driftskontroll på bygg.

Cargill - Ewos Bergsneset

Fabrikken ligger i Balsfjord kommune i Troms. Bergneset industriområde ligger langt inne i Balsfjorden, omgitt av Lyngsalpene og andre majestetiske fjelltopper. IOT Solutions har levert sensorer og programvare for preskriptivt vedlikehold av pumper.

Mechatronics Innovation Lab (MIL)

Et verdensledende senter for innovasjon, pilotering og teknologikvalifisering innen mekatronikk og andre nærliggende fagområder. IOT Solutions har levert testbenk for vibrasjonsanalyser med maskin læring programvare.

Leangbukten Båtforening


Grimstad Kommune


Eidesvik


Tingsaker Familiecamping
Ønsker du mer informasjon?

Få info