Referanser


Ice Communication Norge AS


2020park AS


Eastron Europe


Oslobygg KF

Vi ser frem til å bruke verktøyet til å effektivisere arbeidet vårt, og få enda bedre kontroll på energikostnadene. Magnhild Kallhovd Leder, Oslobygg KF

Stormberg – Kristiansand

Stormberg er Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. De utvikler, designer og selger tur- og sportstøy. Stormberg jobber kontinuerlig med å redusere klima- og miljøbelastning tilknyttet virksomheten. Både deres hovedkontor og lager i Kristiansand har installert vår løsning for byggautomasjon og energiovervåking. Dette har bidratt til redusert energiforbruk samt økt fokus på energieffektiviserende tiltak.

Skeie Eiendom

Skeie Eiendom utvikler tidsriktige og bærekraftige bolig- og næringsbygg av høy kvalitet. Byggene skal være tilknyttet sentrale knutepunkt og utvikles for videresalg eller utleie.

Oksøy Eiendom

Oksøy Eiendom er en betydelig eiendomsutvikler i Kristiansand med ca. 30 næringsbygg. IOT Solutions har levert løsning for driftskontroll på bygg.

Cargill - Ewos Bergsneset

Fabrikken ligger i Balsfjord kommune i Troms. Bergneset industriområde ligger langt inne i Balsfjorden, omgitt av Lyngsalpene og andre majestetiske fjelltopper. IOT Solutions har levert sensorer og programvare for preskriptivt vedlikehold av pumper.

Mechatronics Innovation Lab (MIL)

Et verdensledende senter for innovasjon, pilotering og teknologikvalifisering innen mekatronikk og andre nærliggende fagområder. IOT Solutions har levert testbenk for vibrasjonsanalyser med maskin læring programvare.

Leangbukten Båtforening


Grimstad Kommune


Eidesvik


Tingsaker Familiecamping
Ønsker du mer informasjon?

Få info