IoT Solutions inngår et nytt samarbeid: En banebrytende allianse med Eastron Europe


I en verden hvor teknologi kontinuerlig transformerer hvordan vi lever og arbeider, har IoT Solutions kunngjort et spennende nytt samarbeid med Eastron Europe, en ledende høyteknologisk produsent og leverandør av MID godkjente energimålere.

I en verden hvor teknologi kontinuerlig transformerer hvordan vi lever og arbeider, har IoT Solutions kunngjort et spennende nytt samarbeid med Eastron Europe, en ledende høyteknologisk produsent og leverandør av MID godkjente energimålere. De er en anerkjent aktør i energiovervåkingsbransjen og dette samarbeidet markerer en viktig milepæl for begge selskapene. Eastron Europe er kjent for sitt omfattende utvalg av energimålere for ethvert formål og størrelse og har en stolt historie med å designe og produsere systemer som ikke bare effektiviserer energiforbruket, men også bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Med Eastrons visjon, «To Create Value and Build Relationships with Our Partners», har de etablert seg som en foretrukken partner i over 50 land globalt. Med over 200 ansatte og imponerende 2,5 millioner enheter levert verden over, er Eastron et powerhouse innenfor energiovervåking.

Ekspertise og innovasjon for fremtidens energioversikt

IoT Solutions, på sin side, har i årevis vært en sentral aktør innenfor IoT-løsninger, hvor de har fokusert på å integrere avansert teknologi for å forenkle og forbedre dagliglivet og arbeidsprosesser. Deres produkt, Allmy.energy, har allerede vakt oppsikt i bransjen og blir sett på som en game-changer av Eastron. Nå er det klart for et sterkt partnerskap som vil ose av ekspertise og innovasjon, noe som teamet på Lumber Teknopark gleder seg til å komme i gang med.

IOT Solutions startet med å bruke Eastron målere i betalingsløsningen PowerPay allerede i 2021, fordi de trengte gode, MID godkjente målere. IOT Solutions har nå installert mange tusen målere med gode erfaringer. Som følge av dette, er samarbeidet utvidet til å være Eastrons offisielle distributør i Norge og Sverige. Denne rollen ble offisielt markert med et besøk fra to av Eastrons kontaktpersoner hos IoT Solutions 7. desember. Denne dagen inviterte IoT Solutions sine bransjekollegaer og samarbeidspartnere til en samling kalt «Energidag» og markerte samtidig åpningen av deres nye kontorlokaler. – Å ha Eastron til stede på vår Energidag var ikke bare en ære for oss i IoT Solutions, men det var også en viktig demonstrasjon av den felles visjonen og engasjementet som vi deler, forteller daglig leder Børre Tharaldsen. Dagen var fylt med foredrag, demonstrasjoner og en hyggelig stemning, med rundt 45 deltakere som vitnet om viktigheten av denne begivenheten. Det var også en anledning for Skeiegruppen å vise frem sitt prisvinnende bygg i Lumberveien 27, som har vunnet anerkjennelsen «Årets bygg» for sitt innovative design og bærekraftige løsninger. Under besøket viste også IoT Solutions frem sin demo av PowerPay, et produkt som har fått stor oppmerksomhet for sitt potensial i energiovervåkningsmarkedet.

Internasjonale ambisjoner

Det nye samarbeidet lover godt for fremtiden, ettersom begge selskapene ser frem til å ta markedsandeler sammen. Eastron har fokus på lansering i USA i 2024 og videre utforskning av det eksterne energiovervåkingsmarkedet. For IoT Solutions er dette en allianse som utvilsomt vil skape bølger i bransjen. Begge selskapene er opptatt av å utforske internasjonale caser sammen, og ser frem til de mulighetene som dette samarbeidet vil bringe. Med en felles visjon om å utnytte teknologiske fremskritt for en mer bærekraftig og effektiv fremtid, er det klart at samarbeidet mellom IoT Solutions og Eastron Europe representerer et betydelig skritt fremover for begge parter.

Mer informasjon om dette spennende samarbeidet er forventet å bli offentliggjort i de kommende månedene, og det er stor interesse fra industrien for å følge med på utviklingen. Dette er ikke bare en stor avtale for de involverte selskapene, men også for energi- og teknologibransjen som helhet, ettersom den representerer en ny æra av samarbeid og innovasjon. IoT Solutions ser frem til en spennende reise med Eastron Europe på laget.Ønsker du mer informasjon?

Få info