På Eliaden med IoT løsninger over LoRaWAN


I samarbeid med våre partnere Eidsiva, AX Flow og Eastron Europe, satser vi tungt på LoRaWAN-teknologi. Dette åpner dørene for nye, innovative løsninger på en kostnadseffektiv måte, og bidrar til å møte fremtidens behov innen IoT og energistyring. 

Eidsiva bygger ut LoRaWAN nettverket i Norge. Med lavt energiforbruk og lang rekkevidde, og minimale krav til infrastruktur, er LoRaWAN den ideelle kommunikasjonsmetoden når det kommer til trådløse sensorer innen energi og en rekke andre områder. 

Med PowerPay og Allmy.energy forenkler vi betaling, energistyring og datainnsamling, og gir deg full kontroll og fleksibilitet over ditt energiforbruk og din kostnadsstruktur. 

Vi gleder oss til dele våre erfaringer med deltagere på Eliaden. 

 

Velkommen på stand C05-32Ønsker du mer informasjon?

Få info