Eastron Europe


IOT Solutions AS er distributør av energimåler for Eastron Europe Ltd

EASTRON EUROPE

Eastron Europe Norge er en fremtredende høyteknologisk bedrift som spesialiserer seg på elektriske måleinstrumenter. Med avansert teknologi, og fokus på forskning, utvikling, produksjon og salg av smarte målere og løsninger, overholder Eastron Europe et sterkt fokus på kvalitet. Eastron Europe har opparbeidet seg et utmerket rykte i mer enn 50 land, og har produkter som oppfyller europeiske MID B, CE og ROHS 2.0 standarder, i tillegg til ISO9001:2008 og MID D sertifisering. Eastron Europe er kjent for pålitlighet, konkurransedyktige priser og enestående salgsstøtte. Vi tilbyr ikke bare eksisterende produkter, men også skreddersydde løsninger. Kontinuerlig forbedringer sikrer at en opprettholder en konkurransefordel i en dynamisk bransje.

 

Måler for Elbillader

En effektiv energimåler for elbillader.

 

 

 

 

Effektive strømmålere for overvåking av strømforbruket i din virksomhet. Kontroller strømregningen din med våre avanserte energimålere, optimalisert for ditt strømsparende behov med Eastron Norge.

 

 

IOT Solutions er hoveddistributør i Norge til  ledende produsentene av det største utvalget av DIN-målere.

EasyClick og Standard Måler

Rask og enkel installasjon, besparelser på maskinvare og arbeidskraft, nøyaktighet på klasse 0.5. Designet og sertifisert i Storbritannia.

 

 

Sjekk alle produkter.

Produkter

 Ønsker du mer informasjon?

Få info