Få oversikt over ditt strømforbruk med allmy.energy


 

Norge opplever nå rekordhøy strømpris. Ved bruk av vår nyutviklede applikasjon; allmy.energy kan du med enkelhet få en detaljert og intuitiv fremstilling av ditt strømforbruk og kostnadene knyttet til dette. Til forskjell fra eksisterende løsninger viser vi også den aktuelle nettleiekostaden.  

Man kan med enkelhet simulere hva en reduksjon i strømforbruket, maks effektuttak eller en endring i spotpris har og si for din strømregning.  

allmy.energy er gratis for deg som privatperson. Registrer deg å få oversikt over din husstands strømforbruk. Det lanseres snart mulighet for bytte av strømleverandør direkte fra vår applikasjon. allmy.energy vil da finne det strømselskapet som gir den laveste prisen basert på ditt faktiske bruksmønster. Les mer her: allmy.energy – for deg som er privatkunde

Er du bedriftskunde, kan allmy.energy i tillegg fungere som et glimrende rapporteringsverktøy. Les mer her: allmy.energy – for deg som er bedriftskunde

 Ønsker du mer informasjon?

Få info