Vi digitaliserer campingplassen – med den nyutviklede løsningen; PowerPay


IOT Solutions tilbyr komplette løsninger for å administrere, aktivere, samt ta betalt for bruk av en rekke forskjellige devicer. Alt via skyen. En av dem er smarte strømstolper til campingplasser og marinaer.

Konseptet fungerer slik: Kunden skanner en QR-kode med telefonen sin -> bekrefter betaling -> strømmen er på. Avslutt -> betaling belastes -> beløp overføres til campingplass.
Enkelt og greit, selvbetjening i praksis.

Større og mer avanserte campingbiler/campingvogner, kombinert med flere elbiler, fører til økt strømforbruk. Et gjentagende problem på campingplasser er derfor at sikringer går. Det er med PowerPay også mulig å ta betalt for effektuttaket, noe som reduserer effekttopper og da også sjansen for at en sikring går. Campingplassen setter selv sin ønskede prismodell.

Løsningen er nå under installasjon hos våre to samarbeidspartnere Hamresanden familiecamping AS og Tingsaker familiecamping AS.

Les mer på www.powerpay.noØnsker du mer informasjon?

Få info